Leasing en verhuur

Leaseplan: Volvo V40 meest besteld

De Volvo V40 is de meest bestelde leaseauto bij Leaseplan. Dat meldt het bedrijf op persberichtensite Autobranchesignalen.nl.

De helft van alle bij Leaseplan bestelde auto`s valt in de 0- of 14%-bijtellingscategorie. Vanwege de grote vraag naar auto`s met een lage bijtelling onderzoekt de leasemaatschappij momenteel de mogelijkheden om de komende maanden alsnog enkele populaire modellen extra snel te kunnen leveren. Na 1 januari komen de meeste auto`s in het 20%-regime.

In q3 van 2012 viel 39% van de auto`s in het 0- of 14%-tarief, in q3 2013 is dat 54%. Het aantal bestellingen van auto`s met 0% is wel teruggelopen sinds begin dit jaar, dat komt doordat Mitsubishi nu pas begonnen is met het uitleveren van de plugin Outlander.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseplan: Volvo V40 meest besteld | Fleet&Mobility

Leaseplan: Volvo V40 meest besteld

Redactie Redactie

De helft van alle bij Leaseplan bestelde auto`s valt in de 0- of 14%-bijtellingscategorie. Vanwege de grote vraag naar auto`s met een lage bijtelling onderzoekt de leasemaatschappij momenteel de mogelijkheden om de komende maanden alsnog enkele populaire modellen extra snel te kunnen leveren. Na 1 januari komen de meeste auto`s in het 20%-regime.

In q3 van 2012 viel 39% van de auto`s in het 0- of 14%-tarief, in q3 2013 is dat 54%. Het aantal bestellingen van auto`s met 0% is wel teruggelopen sinds begin dit jaar, dat komt doordat Mitsubishi nu pas begonnen is met het uitleveren van de plugin Outlander.