Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD haalt werelddeal binnen

ALD Automotive en het Amerikaanse Wheels, Inc gaan samen het internationale wagenpark van geneesmiddelenbedrijf Merck Sharp & Dohme Corp beheren. Deze overeenkomst omvat 33 landen en bijna 15.000 contracten. Dat is bijna de helft van de totale leasevloot van het bedrijf. Dat meldt ALD Automotive in een persbericht.

De overeenkomst is geldig tot 30 juni 2014, waabij ook Nederland betrokken is.

In de overeenkomst tussen ALD, de Amerikaanse leasemaatschappij Wheels, Inc en Merck ligt de nadruk op wereldwijde wagenparkoplossingen. Zoals het wereldwijd consolideren van het accountbeheer, er komt een op maat gemaakte internationale rapportagetool, om het management inzicht te geven in de internationale vloot van de klant en er komt een onderzoek naar innovatieve oplossingen voor lokaal en internationaal fleetmanagement.
Samen hebben de leasemaatschappijen wereldwijde dekking. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ALD haalt werelddeal binnen | Fleet&Mobility

ALD haalt werelddeal binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overeenkomst is geldig tot 30 juni 2014, waabij ook Nederland betrokken is.

In de overeenkomst tussen ALD, de Amerikaanse leasemaatschappij Wheels, Inc en Merck ligt de nadruk op wereldwijde wagenparkoplossingen. Zoals het wereldwijd consolideren van het accountbeheer, er komt een op maat gemaakte internationale rapportagetool, om het management inzicht te geven in de internationale vloot van de klant en er komt een onderzoek naar innovatieve oplossingen voor lokaal en internationaal fleetmanagement.
Samen hebben de leasemaatschappijen wereldwijde dekking.