Leasing en verhuur

ALD Automotive omarmt zelfstandigen

Leasemaatschappij ALD Automotive en Netwerk Zelfstandig Werkenden (NZW) zijn een partnerschap aangegaan. Samen gaan zij de groeiende groep zelfstandige professionals voorzien van mobiliteit die aansluit op hun specifieke behoeften.

Volgens ALD Automotive commercieel directeur, Jeroen Kruisweg, is de zp`er als geen ander gevoelig voor economische conjunctuur. “Daarom bieden we via NZW korte termijncontracten die per project inzetbaar zijn en mee kunnen ademen met de duur van de opdracht. Of juist lange termijnoplossingen tegen tarieven die concurreren met die van de grote multinationals.”

De concurrerende tarieven bereikt ALD volgens Kruisweg door goed samen te werken met een selectief aantal automotive partners. “Individuele leden van NZW worden deel van een groter geheel en krijgen een duidelijkere stem in de veranderde arbeidsmarkt en onderwerpen zoals inkomenszekerheid, pensioenen verzekeringen en mobiliteit.”

Win-win
“Leasing wordt door zp’ers nu nog vaak als duur gezien”, aldus Kruisweg. “Maar het biedt de zp`er vooral veel voordelen. Zo kunnen onverwachte kosten door schade, onderhoud of restwaardeverlies bij de zp’er hard aankomen. Met leasing sluit je veel van deze risico`s uit en blijf je met een leaseauto `jong` rijden. Nieuwe auto’s zijn vaak zuiniger en dat heeft een positieve impact op de variabele kosten.”

De samenwerking met NZW ziet Kruisweg als een win-win. “Met dit platform bereiken we in één keer duizenden zelfstandigen. Een groep die voor ons te groot is om individueel te benaderen. Anderzijds profiteren zp’ers van onze volumekortingen die normaal gesproken niet bereikbaar zijn. We verwachten hiermee leasing voor een grote groep zp`ers toegankelijk te kunnen maken.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ALD Automotive omarmt zelfstandigen | Fleet&Mobility

ALD Automotive omarmt zelfstandigen

Redactie Redactie

Volgens ALD Automotive commercieel directeur, Jeroen Kruisweg, is de zp`er als geen ander gevoelig voor economische conjunctuur. “Daarom bieden we via NZW korte termijncontracten die per project inzetbaar zijn en mee kunnen ademen met de duur van de opdracht. Of juist lange termijnoplossingen tegen tarieven die concurreren met die van de grote multinationals.”

De concurrerende tarieven bereikt ALD volgens Kruisweg door goed samen te werken met een selectief aantal automotive partners. “Individuele leden van NZW worden deel van een groter geheel en krijgen een duidelijkere stem in de veranderde arbeidsmarkt en onderwerpen zoals inkomenszekerheid, pensioenen verzekeringen en mobiliteit.”

Win-win
“Leasing wordt door zp’ers nu nog vaak als duur gezien”, aldus Kruisweg. “Maar het biedt de zp`er vooral veel voordelen. Zo kunnen onverwachte kosten door schade, onderhoud of restwaardeverlies bij de zp’er hard aankomen. Met leasing sluit je veel van deze risico`s uit en blijf je met een leaseauto `jong` rijden. Nieuwe auto’s zijn vaak zuiniger en dat heeft een positieve impact op de variabele kosten.”

De samenwerking met NZW ziet Kruisweg als een win-win. “Met dit platform bereiken we in één keer duizenden zelfstandigen. Een groep die voor ons te groot is om individueel te benaderen. Anderzijds profiteren zp’ers van onze volumekortingen die normaal gesproken niet bereikbaar zijn. We verwachten hiermee leasing voor een grote groep zp`ers toegankelijk te kunnen maken.”