Leasing en verhuur

‘Digitalisering verandert remarketing’

De digitalisering biedt grote kansen op het gebied van remarketing. Dat is de insteek van het Remarketing Event 2014, dat op 25 maart plaatsvindt in het Van der Valk Hotel in Almere.

“Alleen bedrijven die hun data effectief weten om te zetten in nuttige informatie voor hun klanten hebben toekomst”, aldus organisator Patrick van Tilburg van Expomotion. “Veel bedrijven zoeken hoe ze het beste kunnen inspelen op de digitalisering. Daarom hebben we voor ons event dit thema gekozen.”

Volgens Van Tilburg is het Remarketing Event voor een groeiende groep bedrijven een belangrijke kennisbron. “Bedrijven in de breedte van de sector zoeken naar kennis om hun marktpositie te consolideren of versterken. Die informatie is verkrijgbaar op het event.”

Het Remarketing Event wordt dit jaar gehouden op dinsdag 25 maart in Hotel Van der Valk in Almere van 11.45 uur tot en met 19.00 uur. Het congres is gericht op onder andere dealerholdings, professionele retail, leasemaatschappijen en fleetowners.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Digitalisering verandert remarketing’ | Fleet&Mobility

‘Digitalisering verandert remarketing’

Redactie Redactie

“Alleen bedrijven die hun data effectief weten om te zetten in nuttige informatie voor hun klanten hebben toekomst”, aldus organisator Patrick van Tilburg van Expomotion. “Veel bedrijven zoeken hoe ze het beste kunnen inspelen op de digitalisering. Daarom hebben we voor ons event dit thema gekozen.”

Volgens Van Tilburg is het Remarketing Event voor een groeiende groep bedrijven een belangrijke kennisbron. “Bedrijven in de breedte van de sector zoeken naar kennis om hun marktpositie te consolideren of versterken. Die informatie is verkrijgbaar op het event.”

Het Remarketing Event wordt dit jaar gehouden op dinsdag 25 maart in Hotel Van der Valk in Almere van 11.45 uur tot en met 19.00 uur. Het congres is gericht op onder andere dealerholdings, professionele retail, leasemaatschappijen en fleetowners.