Leasing en verhuur

Dashorst weg bij Multilease

Michel Dashorst legt per direct zijn werkzaamheden neer als directeur van Markeur-dochters Multilease en Multirent. Hij is per direct gestopt.

Dat meldt Markeur in een summiere persverklaring. Het vertrek is in goed overleg gegaan, meldt het bedrijf. Er is geen mededeling gedaan over (tijdelijke) opvolging.

Dashorst was sinds 2012 directeur van Multilease. Hij wil tegenover Automotive niet diep ingaan op de reden van het vertrek. “Er was een verschil van inzicht over het te voeren beleid en dan is het een logisch gevolg dat je afscheid neemt.” Dashorst beraadt zich op de toekomst. “Mijn hart ligt zeker bij de lease en rent, maar ik ben breed geörienteerd.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Dashorst weg bij Multilease | Fleet&Mobility

Dashorst weg bij Multilease

Redactie Redactie

Dat meldt Markeur in een summiere persverklaring. Het vertrek is in goed overleg gegaan, meldt het bedrijf. Er is geen mededeling gedaan over (tijdelijke) opvolging.

Dashorst was sinds 2012 directeur van Multilease. Hij wil tegenover Automotive niet diep ingaan op de reden van het vertrek. “Er was een verschil van inzicht over het te voeren beleid en dan is het een logisch gevolg dat je afscheid neemt.” Dashorst beraadt zich op de toekomst. “Mijn hart ligt zeker bij de lease en rent, maar ik ben breed geörienteerd.”