Leasing en verhuur

Laatste update:

Business Lease lanceert internationale website

Business Lease heeft een nieuwe website gelanceerd voor de vijf landen waar de leasemaatschappij actief is.

Het is volgens directeur Robbert van Muyden een volgende stap naar internationale uniformiteit van het bedrijf. De producten en diensten werden eerder al gelijkgeschakeld in alle landen. De nieuwe website richt zich meer dan de oude op de leaserijder en de wagenparkbeheerder. “In juni gaan we ook Care Online toevoegen aan de site. Dat is een afgeschermde omgeving op de site voor klanten en berijders. We zijn Care Online nu aan het inrichten.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Business Lease lanceert internationale website | Fleet&Mobility

Business Lease lanceert internationale website

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is volgens directeur Robbert van Muyden een volgende stap naar internationale uniformiteit van het bedrijf. De producten en diensten werden eerder al gelijkgeschakeld in alle landen. De nieuwe website richt zich meer dan de oude op de leaserijder en de wagenparkbeheerder. “In juni gaan we ook Care Online toevoegen aan de site. Dat is een afgeschermde omgeving op de site voor klanten en berijders. We zijn Care Online nu aan het inrichten.”