Leasing en verhuur

Laatste update:

Driessen Autogroep start deelautoconcept

Driessen Autogroep is deze week gestart met autoverhuur aan particulieren. De ambitie is de verhuurdiensten deze zomer nog uit te breiden met het deelautoconcept Car4life. Dat bevestigt dga Francois Driessen aan Fleet&Mobility.

De verhuur aan particulieren is gestart in het mobiliteitscentrum in Eindhoven en in Bladel. Het is de bedoeling om het concept uit te rollen over meerdere vestigingen van de Driessen Autogroep.

Van 30 naar 180 verhuurauto`s
Tot nu toe roerde Driessen Autoverhuur zich enkel op de zakelijke markt. “We willen een compleet mobiliteitscentrum zijn, zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Dit is het laatste puzzelstukje dat nog ontbrak.”
Driessen is gestart met dertig verhuurauto’s. “In de zakelijke markt hebben we er 180 rondrijden, dat is ook mijn doel voor de particuliere markt. Maar als we voor het einde van 2014 zo’n honderd auto’s aan particulieren hebben kunnen verhuren, ben ik tevreden.”

In februari maakte Driessen al bekend in te zetten op telematicaoplossingen. Daar komt nu het deelautoproject bij. “De infrastructuur is er, en de auto’s zijn er. Alleen de communicatie en de logistiek rondom het deelautoconcept zijn nog niet ingevuld. We willen as soon as possible starten, liefst nog voor de zomer.” Het delen van auto`s start in Eindhoven, de thuisbasis van Driessen Autogroep, en daarbij sluit Driessen samenwerkingsverbanden met andere partijen niet uit.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Driessen Autogroep start deelautoconcept | Fleet&Mobility

Driessen Autogroep start deelautoconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verhuur aan particulieren is gestart in het mobiliteitscentrum in Eindhoven en in Bladel. Het is de bedoeling om het concept uit te rollen over meerdere vestigingen van de Driessen Autogroep.

Van 30 naar 180 verhuurauto`s
Tot nu toe roerde Driessen Autoverhuur zich enkel op de zakelijke markt. “We willen een compleet mobiliteitscentrum zijn, zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Dit is het laatste puzzelstukje dat nog ontbrak.”
Driessen is gestart met dertig verhuurauto’s. “In de zakelijke markt hebben we er 180 rondrijden, dat is ook mijn doel voor de particuliere markt. Maar als we voor het einde van 2014 zo’n honderd auto’s aan particulieren hebben kunnen verhuren, ben ik tevreden.”

In februari maakte Driessen al bekend in te zetten op telematicaoplossingen. Daar komt nu het deelautoproject bij. “De infrastructuur is er, en de auto’s zijn er. Alleen de communicatie en de logistiek rondom het deelautoconcept zijn nog niet ingevuld. We willen as soon as possible starten, liefst nog voor de zomer.” Het delen van auto`s start in Eindhoven, de thuisbasis van Driessen Autogroep, en daarbij sluit Driessen samenwerkingsverbanden met andere partijen niet uit.