Leasing en verhuur

Laatste update:

Koops Furness Lease failliet

Koops Furness Lease is gisteravond failliet verklaard door de rechtbank in Utrecht. Het bedrijf maakt onderdeel uit Koops Furness, de dealerholding die sinds maandag in surseance van betaling verkeert. Het bedrijf is nog wel open.

Naar verwachting blijft de leasemaatschappij ook open tot er een doorstart is gerealiseerd. Het personeel wordt daar later vandaag over geïnformeerd. Voor klanten van Koops Furness Lease verandert er vooralsnog niets.

Het in Almere gevestigde Koops Furness Lease heeft een vlootomvang van een kleine 2.500 voertuigen.

Leer meer over de problemen bij Koops Furness op Automotive Management

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Koops Furness Lease failliet | Fleet&Mobility

Koops Furness Lease failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naar verwachting blijft de leasemaatschappij ook open tot er een doorstart is gerealiseerd. Het personeel wordt daar later vandaag over geïnformeerd. Voor klanten van Koops Furness Lease verandert er vooralsnog niets.

Het in Almere gevestigde Koops Furness Lease heeft een vlootomvang van een kleine 2.500 voertuigen.

Leer meer over de problemen bij Koops Furness op Automotive Management