Leasing en verhuur

Laatste update:

Alphabet start Charge Challenge

Alphabet lanceert vandaag de Electric Charge Challenge. De leasemaatschappij daagt hiermee bestuurders van plug-in hybride auto’s uit om zo lang mogelijk elektrisch te rijden zonder te tanken.

De Electric Charge Challenge moet de beeldvorming van berijders verbeteren. Alphabet-woordvoerder Simon Corsèl: “Er wordt nu te weinig stilgestaan bij de berijders die wel een hoge EV-factor hebben en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Met deze actie willen wij meer bewustwording creëren.”

Deelnemers aan de uitdaging kunnen een sticker aanvragen bij Alphabet. Hierop kunnen ze invullen wanneer zij voor het laatst hebben getankt. De sticker wordt over de tankdop geplakt zodat andere weggebruikers kunnen zien hoe lang de bestuurder al niet heeft getankt. Wie toch gaat tanken, moet daarvoor de sticker breken en valt af.

Alle berijders van een semi-elektrische auto kunnen aan de actie meedoen. Via de website van Alphabet kunnen ze een sticker aanvragen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Alphabet start Charge Challenge | Fleet&Mobility

Alphabet start Charge Challenge

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Electric Charge Challenge moet de beeldvorming van berijders verbeteren. Alphabet-woordvoerder Simon Corsèl: “Er wordt nu te weinig stilgestaan bij de berijders die wel een hoge EV-factor hebben en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Met deze actie willen wij meer bewustwording creëren.”

Deelnemers aan de uitdaging kunnen een sticker aanvragen bij Alphabet. Hierop kunnen ze invullen wanneer zij voor het laatst hebben getankt. De sticker wordt over de tankdop geplakt zodat andere weggebruikers kunnen zien hoe lang de bestuurder al niet heeft getankt. Wie toch gaat tanken, moet daarvoor de sticker breken en valt af.

Alle berijders van een semi-elektrische auto kunnen aan de actie meedoen. Via de website van Alphabet kunnen ze een sticker aanvragen.