Leasing en verhuur

Laatste update:

Ook Athlon start met privélease

Ook Athlon is deze maand gestart met privélease en richt zich daarmee voor het eerst op de particulier.

Het afgelopen jaar testte Athlon het leasen aan particulieren bij vijf zakelijke klanten; privélease via de werkgever. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon: “We zien dat veel particulieren graag een nieuwe auto rijden, maar de aanschaf en bijkomende kosten prijzig en onoverzichtelijk vinden. Met privélease wordt het leasen van een nieuwe auto op abonnementsbasis voor deze groep bereikbaar. We zien daarnaast dat zakelijke klanten steeds vaker kiezen voor individuele mobiliteitsoplossingen, zoals een vaste vergoeding per werknemer. Een leaseauto kan op deze manier voor deze werknemers alsnog tot de opties behoren.”

Het gaat om een abonnement met maandelijkse betaling. Aan het eind van het jaar volgt een kilometerafrekening. Inbegrepen zijn rente, afschrijving, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, zomerbanden, verzekering, pechdienst en een persoonlijke ongevallen inzittendenverzekering. Het contract kan bij echtscheiding, de beëindiging van een duurzaam samenlevingscontract, gedwongen ontslag of overlijden zonder bijkomende kosten ontbonden worden. De auto mag aangeboden worden voor carsharing via Snappcar en het `mijndomein-principe` wordt toegepast, de auto kan bestickerd worden met het logo van Athlon in ruil voor korting.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Ook Athlon start met privélease | Fleet&Mobility

Ook Athlon start met privélease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het afgelopen jaar testte Athlon het leasen aan particulieren bij vijf zakelijke klanten; privélease via de werkgever. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon: “We zien dat veel particulieren graag een nieuwe auto rijden, maar de aanschaf en bijkomende kosten prijzig en onoverzichtelijk vinden. Met privélease wordt het leasen van een nieuwe auto op abonnementsbasis voor deze groep bereikbaar. We zien daarnaast dat zakelijke klanten steeds vaker kiezen voor individuele mobiliteitsoplossingen, zoals een vaste vergoeding per werknemer. Een leaseauto kan op deze manier voor deze werknemers alsnog tot de opties behoren.”

Het gaat om een abonnement met maandelijkse betaling. Aan het eind van het jaar volgt een kilometerafrekening. Inbegrepen zijn rente, afschrijving, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, zomerbanden, verzekering, pechdienst en een persoonlijke ongevallen inzittendenverzekering. Het contract kan bij echtscheiding, de beëindiging van een duurzaam samenlevingscontract, gedwongen ontslag of overlijden zonder bijkomende kosten ontbonden worden. De auto mag aangeboden worden voor carsharing via Snappcar en het `mijndomein-principe` wordt toegepast, de auto kan bestickerd worden met het logo van Athlon in ruil voor korting.