Leasing en verhuur

Laatste update:

Peugeot-directeur voorspelt 30% groei privélease

Philip Robson, de nieuwe algemeen directeur van Peugeot Nederland, denkt dat privélease de komende tijd met 30 procent per jaar kan groeien. “Want 199 euro per maand klinkt beter dan twaalfduizend euro catalogusprijs.”

Dat is te lezen in een interview met Robson in Automotive Management.

Die voorspelling lijkt aan de hoge kant, maar dat valt volgens Robson wel mee aangezien het aandeel privélease nu nog erg klein is. “Veel van dergelijke deals zullen zich overigens online gaan afspelen.”

Daarnaast verwacht Robson een toename in de autoverkoop aan consumenten. “Doordat er steeds meer gewerkt wordt met een mobiliteitsbudget in plaats van een auto van de zaak, zullen werknemers zelf kiezen welke auto zij gaan rijden.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Peugeot-directeur voorspelt 30% groei privélease | Fleet&Mobility

Peugeot-directeur voorspelt 30% groei privélease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat is te lezen in een interview met Robson in Automotive Management.

Die voorspelling lijkt aan de hoge kant, maar dat valt volgens Robson wel mee aangezien het aandeel privélease nu nog erg klein is. “Veel van dergelijke deals zullen zich overigens online gaan afspelen.”

Daarnaast verwacht Robson een toename in de autoverkoop aan consumenten. “Doordat er steeds meer gewerkt wordt met een mobiliteitsbudget in plaats van een auto van de zaak, zullen werknemers zelf kiezen welke auto zij gaan rijden.”