Leasing en verhuur

Laatste update:

Tweede kans voor Leasevergelijker.nl

In het tweede kwartaal van 2015 lanceert Leasetrader voor de tweede keer de site Leasevergelijker.nl. Op deze site kunnen leaserijders en wagenparkbeheerders leaseprijzen en opties vergelijken van alle leasemaatschappijen. Leasetrader-directeur Wilbert Philippo lanceerde Leasevergelijker al in 2009, maar toen werd de site geen succes.

Om de herlancering te financieren heeft Philippo investeerders – hij noemt geen namen – van buiten de branche bereid gevonden geld in de site te stoppen. “Samen met deze investeerders en techneuten zijn we al een jaar bezig met de ontwikkeling van de techniek achter de site. De site moet onafhankelijk zijn en het moet eenvoudig mogelijk zijn de laatste ontwikkelingen snel door te voeren, onze eerste leasevergelijkingssite bleek hier technisch gezien niet op toegerust.”        

Philippo, die met Leasetrader inzet op occasionlease, wil geld verdienen door middel van het verkopen van leads. “Door de enorme hoeveelheid aan contractvoorwaarden en de toename van aanbieders wordt het steeds ingewikkelder om een goede keuze te maken. Met Leasevergelijker.nl willen we daar verandering inbrengen. Eind 2015 willen we al de belangrijkste schakel en grootste leadgenerator zijn voor leasemaatschappijen en importeurs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.”  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Tweede kans voor Leasevergelijker.nl | Fleet&Mobility

Tweede kans voor Leasevergelijker.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Om de herlancering te financieren heeft Philippo investeerders – hij noemt geen namen – van buiten de branche bereid gevonden geld in de site te stoppen. “Samen met deze investeerders en techneuten zijn we al een jaar bezig met de ontwikkeling van de techniek achter de site. De site moet onafhankelijk zijn en het moet eenvoudig mogelijk zijn de laatste ontwikkelingen snel door te voeren, onze eerste leasevergelijkingssite bleek hier technisch gezien niet op toegerust.”        

Philippo, die met Leasetrader inzet op occasionlease, wil geld verdienen door middel van het verkopen van leads. “Door de enorme hoeveelheid aan contractvoorwaarden en de toename van aanbieders wordt het steeds ingewikkelder om een goede keuze te maken. Met Leasevergelijker.nl willen we daar verandering inbrengen. Eind 2015 willen we al de belangrijkste schakel en grootste leadgenerator zijn voor leasemaatschappijen en importeurs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.”