Leasing en verhuur

Laatste update:

Faillissement voor van fraude verdacht Prestige Taxi

Smart E-deelauto, handelend onder de naam Greencab en onderdeel van Taxi Prestige, is failliet verklaard. Eerder al werd de voormalig directeur van Taxi Prestige, dat miljoenen euro`s subsidie kreeg voor het project EV-taxi project Greencab, aangehouden voor verduistering van subsidiegelden. 

Het Greencab project werd in 2013 beëindigd. Ondanks herhaalde oproepen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) kon het bedrijf niet verklaren waar het taxi-subsidiegeld voor was gebruikt. Het geld werd vervolgens zonder succes teruggevorderd. RVO deed daarna aangifte.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Faillissement voor van fraude verdacht Prestige Taxi | Fleet&Mobility

Faillissement voor van fraude verdacht Prestige Taxi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Greencab project werd in 2013 beëindigd. Ondanks herhaalde oproepen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) kon het bedrijf niet verklaren waar het taxi-subsidiegeld voor was gebruikt. Het geld werd vervolgens zonder succes teruggevorderd. RVO deed daarna aangifte.