Leasing en verhuur

Laatste update:

Verzekeraar Bovemij lanceert private leaseconcept

Verzekeringsmaatschappij Bovemij heeft het private lease concept Helder.nl gelanceerd. Het gaat om een online platform waarop consumenten een private leaseauto bij een Bovag-bedrijf in de buurt kunnen vinden, het contract loopt via Bovemij.

Helder-oprichter Valerius Coppens legt uit dat klanten het lokale autobedrijf uit het oog verliezen. “We zien dat steeds meer consumenten kiezen voor private lease-oplossingen. Door een private lease-oplossing bij dat autobedrijf aan te bieden, kan de binding met het autobedrijf worden hersteld.”

In 2013 stapte de verzekeraar in autoleasing.

Levering, reparatie, onderhoud
In de praktijk zorgt het bij Helder aangesloten autobedrijf voor de levering van de auto’s en voor de reparaties en het onderhoud. De consument betaalt een vast abonnementsbedrag (alles inclusief behalve brandstof, red) per maand aan Bovemij.” 

Gisteren werd bekend dat ook verhuurder Hertz van de private lease hype wil profiteren

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Verzekeraar Bovemij lanceert private leaseconcept | Fleet&Mobility

Verzekeraar Bovemij lanceert private leaseconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

Helder-oprichter Valerius Coppens legt uit dat klanten het lokale autobedrijf uit het oog verliezen. “We zien dat steeds meer consumenten kiezen voor private lease-oplossingen. Door een private lease-oplossing bij dat autobedrijf aan te bieden, kan de binding met het autobedrijf worden hersteld.”

In 2013 stapte de verzekeraar in autoleasing.

Levering, reparatie, onderhoud
In de praktijk zorgt het bij Helder aangesloten autobedrijf voor de levering van de auto’s en voor de reparaties en het onderhoud. De consument betaalt een vast abonnementsbedrag (alles inclusief behalve brandstof, red) per maand aan Bovemij.” 

Gisteren werd bekend dat ook verhuurder Hertz van de private lease hype wil profiteren