Leasing en verhuur

Laatste update:

Athlon lanceert privélease zonder afkoopboete

Athlon is de campagne ‘Inleveren wanneer je wil’ gestart in samenwerking met Mini. Een private leasecontract van de Mini Clubman is bij wijze van experiment maandelijks op te zeggen, zonder afkoopkosten, met een maand opzegtermijn.

Dat meldt Athlon vandaag.

Het contract kost 399 euro per maand bij een contract van 36 maanden en 10 duizend kilometer per jaar, en is dus ieder moment op te zeggen zonder boete. Op het contract zijn de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease van toepassing.

Niels van den Hoogen, commercieel directeur van Athlon, gaat ervan uit dat contractanten niet eerder opzeggen. “We vertrouwen erop dat als een auto goed bevalt, je deze niet zonder goede reden inwisselt.”

Een privélease-abonnement moet volgens Van den Hoogen geen probleem zijn, maar een oplossing. “Hier spelen wij al op in met een contract waar je vanaf kunt bij een scheiding of baanverlies. Met de campagne ‘inleveren wanneer je wil’ gaan we in samenwerking met Mini nog een stap verder. De consument kan nu ongeacht de reden zijn of haar Mini Clubman bij ons inleveren.”

Vorige week lanceerde Athlon ook een concept om occasions met gunstige bijtelling opnieuw in te zetten. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Athlon lanceert privélease zonder afkoopboete | Fleet&Mobility

Athlon lanceert privélease zonder afkoopboete

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Athlon vandaag.

Het contract kost 399 euro per maand bij een contract van 36 maanden en 10 duizend kilometer per jaar, en is dus ieder moment op te zeggen zonder boete. Op het contract zijn de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease van toepassing.

Niels van den Hoogen, commercieel directeur van Athlon, gaat ervan uit dat contractanten niet eerder opzeggen. “We vertrouwen erop dat als een auto goed bevalt, je deze niet zonder goede reden inwisselt.”

Een privélease-abonnement moet volgens Van den Hoogen geen probleem zijn, maar een oplossing. “Hier spelen wij al op in met een contract waar je vanaf kunt bij een scheiding of baanverlies. Met de campagne ‘inleveren wanneer je wil’ gaan we in samenwerking met Mini nog een stap verder. De consument kan nu ongeacht de reden zijn of haar Mini Clubman bij ons inleveren.”

Vorige week lanceerde Athlon ook een concept om occasions met gunstige bijtelling opnieuw in te zetten.