Leasing en verhuur

Laatste update:

PSA integreert telematica Tomtom

Autofabrikant PSA zet de wagenparkbeheerdienst Webfleet van Tomtom in bij alle connected wagenparkauto’s van Peugeot, Citroën en DS. Vanaf volgend kwartaal wordt de dienst beschikbaar in Frankrijk, Spanje, België en Nederland.

Dat meldt Tomtom Telematics vandaag.

De telematicakastjes worden vanaf dan vooraf ingebouwd en kunnen wagenparkbeheerders direct gebruik maken van het platform van Tomtom. “We zien steeds meer voertuigen op de markt komen met vooraf geïnstalleerde mobiele connectiviteit”, zegt Thomas Schmidt, managing director van Tomtom Telematics.

Brigitte Courtehoux, hoofd van de connected services and new mobility solutions business unit van PSA Group: “Het is onze ambitie om klanten een wagenpark te bieden waarbij alle voertuigen zijn voorzien van connectiviteit. Dit maakt onderdeel uit van ons ‘Connect Fleet Management’-programma.”

Vorig jaar werd realtime voorspellend rij-advies voor chauffeurs toegevoegd aan Webfleet.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
PSA integreert telematica Tomtom | Fleet&Mobility

PSA integreert telematica Tomtom

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Tomtom Telematics vandaag.

De telematicakastjes worden vanaf dan vooraf ingebouwd en kunnen wagenparkbeheerders direct gebruik maken van het platform van Tomtom. “We zien steeds meer voertuigen op de markt komen met vooraf geïnstalleerde mobiele connectiviteit”, zegt Thomas Schmidt, managing director van Tomtom Telematics.

Brigitte Courtehoux, hoofd van de connected services and new mobility solutions business unit van PSA Group: “Het is onze ambitie om klanten een wagenpark te bieden waarbij alle voertuigen zijn voorzien van connectiviteit. Dit maakt onderdeel uit van ons ‘Connect Fleet Management’-programma.”

Vorig jaar werd realtime voorspellend rij-advies voor chauffeurs toegevoegd aan Webfleet.