Leasing en verhuur

Laatste update:

Opluchting na overname Athlon door Daimler

“Er ging een golf van opluchting door het bedrijf: iedereen blij is dat het Daimler is geworden.” Dat vertelde Athlon Nederland-directeur Marchel Koops aan Automotive in reactie op het nieuws dat Daimler-dochter Mercedes Benz Financial Services Nederland Athlon International heeft gekocht.

Daimler en Athlon werken in Spanje, Frankrijk en Zweden al langer samen. “Dat maakte de keuze voor Daimler wel een logische”, aldus Koops. Koops is sinds december algemeen directeur van Athlon Nederland. 

Koops zegt niet de ambitie te hebben de grootste leasemaatschappij te worden. “Om te kunnen groeien in deze tijd moet je investeren in nieuwe mobiliteitsconcepten, andere diensten en producten. Dat kunnen we alleen samen doen.”

Lees het volledige interview artikel van vakblad Automotive.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Opluchting na overname Athlon door Daimler | Fleet&Mobility

Opluchting na overname Athlon door Daimler

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daimler en Athlon werken in Spanje, Frankrijk en Zweden al langer samen. “Dat maakte de keuze voor Daimler wel een logische”, aldus Koops. Koops is sinds december algemeen directeur van Athlon Nederland. 

Koops zegt niet de ambitie te hebben de grootste leasemaatschappij te worden. “Om te kunnen groeien in deze tijd moet je investeren in nieuwe mobiliteitsconcepten, andere diensten en producten. Dat kunnen we alleen samen doen.”

Lees het volledige interview artikel van vakblad Automotive.