Leasing en verhuur

Laatste update:

Automotive Training: Workshop Privélease

Onder de naam Automotive Training biedt vakblad Automotive, samen met KPI Training, een uiteenlopend programma aan trainingen en workshops aan. Op 3 mei vindt de Workshop Privélease plaats.

Privélease is booming business. Het aantal privélease-auto’s in Nederland is vorig jaar bijna verdubbeld. Daarmee lijkt private lease echt van de grond te zijn gekomen. Zowel autobedrijven als wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen moeten er rekening mee houden dat privélease op een aantal vlakken wezenlijk verschilt van zakelijke lease. Hoe zit het namelijk met nacalculaties en fiscale aspecten?

Aan deze en vele andere zaken omtrent privélease wordt aandacht besteed tijdens de Workshop Privélease, die op 3 mei plaatsvindt in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. De workshop wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Automotive Training: Workshop Privélease | Fleet&Mobility

Automotive Training: Workshop Privélease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Privélease is booming business. Het aantal privélease-auto’s in Nederland is vorig jaar bijna verdubbeld. Daarmee lijkt private lease echt van de grond te zijn gekomen. Zowel autobedrijven als wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen moeten er rekening mee houden dat privélease op een aantal vlakken wezenlijk verschilt van zakelijke lease. Hoe zit het namelijk met nacalculaties en fiscale aspecten?

Aan deze en vele andere zaken omtrent privélease wordt aandacht besteed tijdens de Workshop Privélease, die op 3 mei plaatsvindt in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. De workshop wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.