Jeroen Kruisweg benoemd tot algemeen directeur ALD Nederland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Jeroen Kruisweg was voorheen commercieel directeur van ALD Automotive Nederland. (Foto: ALD)

Ook neemt Bal enkele internationale innovatietrajecten onder zijn hoede. Jeroen Kruisweg rapporteert in zijn nieuwe rol aan Bal. Dat meldt ALD Automotive Nederland vandaag. ALD Automotive won in december de verkiezing Beste Leasemaatschappij van het Jaar 2017/2018.

Bal is inmiddels zeventien jaar werkzaam bij ALD Automotive Nederland en in die tijd is het bedrijf in omvang verviervoudigd. Kruisweg werkt ruim vijf jaar bij ALD Automotive en was als commercieel directeur tot nu toe verantwoordelijk voor alle commerciƫle activiteiten in Nederland en onder zijn leiding vond de introductie van de private leaseactiviteiten plaats.

Jeroen Kruisweg benoemd tot algemeen directeur ALD Nederland | Fleet&Mobility

Jeroen Kruisweg benoemd tot algemeen directeur ALD Nederland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Jeroen Kruisweg was voorheen commercieel directeur van ALD Automotive Nederland. (Foto: ALD)

Ook neemt Bal enkele internationale innovatietrajecten onder zijn hoede. Jeroen Kruisweg rapporteert in zijn nieuwe rol aan Bal. Dat meldt ALD Automotive Nederland vandaag. ALD Automotive won in december de verkiezing Beste Leasemaatschappij van het Jaar 2017/2018.

Bal is inmiddels zeventien jaar werkzaam bij ALD Automotive Nederland en in die tijd is het bedrijf in omvang verviervoudigd. Kruisweg werkt ruim vijf jaar bij ALD Automotive en was als commercieel directeur tot nu toe verantwoordelijk voor alle commerciƫle activiteiten in Nederland en onder zijn leiding vond de introductie van de private leaseactiviteiten plaats.