Leasing en verhuur Overig

Laatste update:

‘Man aangehouden voor oplichting met leasecontracten’

Man opgepakt voor oplichting met leasecontracten

Via het bedrijf Allinnautolease bood de man voordelige leasecontracten aan. Hij wordt ervan verdacht 200 duizend euro buit te hebben gemaakt.

De politie heeft een 39-jarige man uit Duiven aangehouden op verdenking van grootschalige oplichting met leasecontracten. De verdachte bood de contracten aan via het bedrijf AllinAutolease, maar de man kwam zijn afspraken niet na en de auto’s werden niet geleverd. De verdachte zou met deze praktijken ruim 200 duizend euro hebben buitgemaakt. Dat meldt het AVRO/Tros programma Opgelicht?! Voor zover bekend zijn 250 mensen zijn gedupeerd in deze zaak.

De zaak kwam aan het rollen in het najaar van 2018 toen verschillende gedupeerden van zich lieten horen, waaronder een reclamebureau dat net een grote billboardcampagne voor Allinnautolease was gestart, maar nooit zijn geld kreeg.

Het bedrijf Allinnautolease bood leasecontracten aan ‘zonder zorgen’. Klanten betaalden administratiekosten en een maandtermijn voor de borg, terwijl sommige klanten ook een maandtermijn voor het leasecontract betaalden. Maar de bestelde auto’s werden niet geleverd.

‘Man aangehouden voor oplichting met leasecontracten’ | Fleet&Mobility

‘Man aangehouden voor oplichting met leasecontracten’

 Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Man opgepakt voor oplichting met leasecontracten

De politie heeft een 39-jarige man uit Duiven aangehouden op verdenking van grootschalige oplichting met leasecontracten. De verdachte bood de contracten aan via het bedrijf AllinAutolease, maar de man kwam zijn afspraken niet na en de auto’s werden niet geleverd. De verdachte zou met deze praktijken ruim 200 duizend euro hebben buitgemaakt. Dat meldt het AVRO/Tros programma Opgelicht?! Voor zover bekend zijn 250 mensen zijn gedupeerd in deze zaak.

De zaak kwam aan het rollen in het najaar van 2018 toen verschillende gedupeerden van zich lieten horen, waaronder een reclamebureau dat net een grote billboardcampagne voor Allinnautolease was gestart, maar nooit zijn geld kreeg.

Het bedrijf Allinnautolease bood leasecontracten aan ‘zonder zorgen’. Klanten betaalden administratiekosten en een maandtermijn voor de borg, terwijl sommige klanten ook een maandtermijn voor het leasecontract betaalden. Maar de bestelde auto’s werden niet geleverd.