Leasing en verhuur

Laatste update:

Mobility Service met online label zakelijkelektrischleasen.nl naar Spanje

Foto: Shutterstock

Leasemaatschappij Mobility Service (MSN) breidt zijn activiteiten uit naar Spanje. Daar rolt het dit jaar een Spaanse versie van zijn label zakelijkelektrischleasen.nl uit. Dat meldt het bedrijf vanochtend.

De Spaanse website voorziet de zakelijke rijder straks van alle relevante informatie op autogebied, fiscaliteit en zaken als landelijke laadinfrastructuur. “Net als in Nederland zal de samenwerking met lokale partners een belangrijke rol gaan spelen om zodoende gezamenlijk een constructieve transitie naar elektrisch rijden te realiseren”, schrijft MSN.

MSN rolde in 2017 het Nederlandse label uit. Volgens het bedrijf is de timing perfect. In 2020 was in Spanje nog maar 1 op de 50 nieuwe auto’s een EV (in Nederland 1 op 5). “In Nederland liepen we in 2017 vooruit op de markt, nu doen we dat in Spanje. Naar verwachting zal dit in de komende jaren toenemen door onder andere de eisen vanuit de Europese Unie en de EV-proposities van verschillende autofabrikanten.”

Lees verder op Automotive-online.nl.

Mobility Service met online label zakelijkelektrischleasen.nl naar Spanje | Fleet&Mobility

Mobility Service met online label zakelijkelektrischleasen.nl naar Spanje

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

De Spaanse website voorziet de zakelijke rijder straks van alle relevante informatie op autogebied, fiscaliteit en zaken als landelijke laadinfrastructuur. “Net als in Nederland zal de samenwerking met lokale partners een belangrijke rol gaan spelen om zodoende gezamenlijk een constructieve transitie naar elektrisch rijden te realiseren”, schrijft MSN.

MSN rolde in 2017 het Nederlandse label uit. Volgens het bedrijf is de timing perfect. In 2020 was in Spanje nog maar 1 op de 50 nieuwe auto’s een EV (in Nederland 1 op 5). “In Nederland liepen we in 2017 vooruit op de markt, nu doen we dat in Spanje. Naar verwachting zal dit in de komende jaren toenemen door onder andere de eisen vanuit de Europese Unie en de EV-proposities van verschillende autofabrikanten.”

Lees verder op Automotive-online.nl.