Leasing en verhuur

Laatste update:

Van Hattem nieuwe algemeen directeur van Wittebrug Lease

Arno van Hattem. (Foto: Wittebrug)

Arno Van Hattem is sinds juli algemeen directeur van Wittebrug Lease, onderdeel van Riva Groep. Hij was al bij het bedrijf werkzaam, als algemeen manager.

Het eerste halfjaar van 2020 nam eigenaar Mark van der Kallen zelf de functie waar, na het vertrek van Franco Vosse. Het afgelopen jaar nam Van Hattem, die al sinds 2012 bij Wittebrug werkt, de dagelijkse leiding al over. Nu is hij dus officieel benoemd tot directeur.

Oude normaal

Van Hattem ziet de toekomst voor het leasebedrijf in ieder geval zonnig in. “Nu het dagelijks leven in Nederland in rap tempo uit de lockdown komt, gaat veel terug naar het oude normaal. Dat zien we ook terug in de orderboeken. Met de overname van de leasecontracten van Mijndomein Auto is onze vloot inclusief verhuur gegroeid naar bijna 10 duizend auto’s. Leasing blijft van groot belang voor de Riva Groep”, aldus Van Hattem.

Ook Van der Kallen is blij met de aanstelling van Van Hattem. “Het afgelopen jaar zijn de nodige verbeteringen doorgevoerd en zit de groei er goed in. De combinatie van dealers, schadebedrijven, verhuur en leasing in 1 groep is ideaal voor het bedienen van onze klanten.”

Van Hattem nieuwe algemeen directeur van Wittebrug Lease | Fleet&Mobility

Van Hattem nieuwe algemeen directeur van Wittebrug Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Arno van Hattem. (Foto: Wittebrug)

Het eerste halfjaar van 2020 nam eigenaar Mark van der Kallen zelf de functie waar, na het vertrek van Franco Vosse. Het afgelopen jaar nam Van Hattem, die al sinds 2012 bij Wittebrug werkt, de dagelijkse leiding al over. Nu is hij dus officieel benoemd tot directeur.

Oude normaal

Van Hattem ziet de toekomst voor het leasebedrijf in ieder geval zonnig in. “Nu het dagelijks leven in Nederland in rap tempo uit de lockdown komt, gaat veel terug naar het oude normaal. Dat zien we ook terug in de orderboeken. Met de overname van de leasecontracten van Mijndomein Auto is onze vloot inclusief verhuur gegroeid naar bijna 10 duizend auto’s. Leasing blijft van groot belang voor de Riva Groep”, aldus Van Hattem.

Ook Van der Kallen is blij met de aanstelling van Van Hattem. “Het afgelopen jaar zijn de nodige verbeteringen doorgevoerd en zit de groei er goed in. De combinatie van dealers, schadebedrijven, verhuur en leasing in 1 groep is ideaal voor het bedienen van onze klanten.”