Leasing en verhuur

Laatste update:

Kroymans koopt leasemaatschappij Rebel Mobility Services

Foto: Kroymans

Kroymans Holding koopt leasemaatschappij Rebel Mobility Services.

Franco Vosse, die sinds 2019 managing partner is bij Rebel, blijft aan als directeur. Rebel Mobility Services voert onder meer de labels Huurmij en Supershortlease. Het bedrijf blijft onder eigen naam actief maar opereert onder de vlag van Kroymans Financial Services.

Afgelopen week nam Eewal Beheer, een subholding van Kroymans Holding, de leasemaatschappij over. Voor eigenaar Frits Kroymans betekent het een rentree in de lease- en financial services. “Rebel Mobility Services is een echte mobiliteitsaanbieder met een sterke en ervaren directeur. Wij willen Kroymans Financial Services binnen vijf jaar in de top tien van Nederlandse leasemaatschappijen positioneren.”

Het bedrijf zet nadrukkelijk in op financial- en equipment lease en heeft daarbij een internationale blik. Volgens Kroymans past dat goed bij de auto- en equipmentactiviteiten (Citadel is onder meer eigenaar van Lasaulec en Stertil-Koni, red) binnen de groep. “Ik kijk echt uit naar het nieuwe elan dat wij hiermee aan de groep geven.”

Lees meer op Automotive-online.nl.

Kroymans koopt leasemaatschappij Rebel Mobility Services | Fleet&Mobility

Kroymans koopt leasemaatschappij Rebel Mobility Services

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Kroymans

Franco Vosse, die sinds 2019 managing partner is bij Rebel, blijft aan als directeur. Rebel Mobility Services voert onder meer de labels Huurmij en Supershortlease. Het bedrijf blijft onder eigen naam actief maar opereert onder de vlag van Kroymans Financial Services.

Afgelopen week nam Eewal Beheer, een subholding van Kroymans Holding, de leasemaatschappij over. Voor eigenaar Frits Kroymans betekent het een rentree in de lease- en financial services. “Rebel Mobility Services is een echte mobiliteitsaanbieder met een sterke en ervaren directeur. Wij willen Kroymans Financial Services binnen vijf jaar in de top tien van Nederlandse leasemaatschappijen positioneren.”

Het bedrijf zet nadrukkelijk in op financial- en equipment lease en heeft daarbij een internationale blik. Volgens Kroymans past dat goed bij de auto- en equipmentactiviteiten (Citadel is onder meer eigenaar van Lasaulec en Stertil-Koni, red) binnen de groep. “Ik kijk echt uit naar het nieuwe elan dat wij hiermee aan de groep geven.”

Lees meer op Automotive-online.nl.