Leasing en verhuur

Laatste update:

Vinfast stelt Leaseplan aan als voorkeurspartner

Reinier Hendriks (Leaseplan) en Vinfast Europe-ceo Thuy Nguyen. (Foto: Vinfast)

De Vietnamese fabrikant Vinfast gaat samenwerken met Leaseplan voor zijn leaseactiviteiten.

Dat meldde het bedrijf gisteren op de Mobile World Congres 2022. Leaseplan wordt de preferred supplier voor de fabrikant, die eind dit jaar start met de verkoop van zijn eerste modellen op de Nederlandse, Duitse en Franse markt. 

In de overeenkomst is opgenomen dat Leaseplan de voorkeurspartner wordt voor operationele (private) leasing, wagenparkbeheer en remarketing op de B2C- en B2B-markt. 

Madam Nguyen Thanh Thuy, ceo van Vinfast Europe, noemt de samenwerking met Leaseplan “het bewijs van de snelle vooruitgang” die de fabrikant boekt in aanloop naar zijn Europese introductie. “De reputatie en marktdekking van Leaseplan zijn van vitaal belang om voet aan de grond te krijgen in deze competitieve markt.”

Vinfast stelt Leaseplan aan als voorkeurspartner | Fleet&Mobility

Vinfast stelt Leaseplan aan als voorkeurspartner

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Reinier Hendriks (Leaseplan) en Vinfast Europe-ceo Thuy Nguyen. (Foto: Vinfast)

Dat meldde het bedrijf gisteren op de Mobile World Congres 2022. Leaseplan wordt de preferred supplier voor de fabrikant, die eind dit jaar start met de verkoop van zijn eerste modellen op de Nederlandse, Duitse en Franse markt. 

In de overeenkomst is opgenomen dat Leaseplan de voorkeurspartner wordt voor operationele (private) leasing, wagenparkbeheer en remarketing op de B2C- en B2B-markt. 

Madam Nguyen Thanh Thuy, ceo van Vinfast Europe, noemt de samenwerking met Leaseplan “het bewijs van de snelle vooruitgang” die de fabrikant boekt in aanloop naar zijn Europese introductie. “De reputatie en marktdekking van Leaseplan zijn van vitaal belang om voet aan de grond te krijgen in deze competitieve markt.”