Overig

Laatste update:

AAS repareert alles duurzaam

Allround Automotive Solutions (AAS) heeft het certificaat `Duurzaam Repareren` voor zowel schade- als glasherstel gehaald. Het is daarmee naar eigen zeggen de eerste schadeherstelketen die beide certificaten op zak heeft. Alle AAS-vestigingen kunnen schades herstellen volgens deze norm. 

Volgens directeur Nicole Spenkelink heeft AAS een belangrijke stap gezet op weg naar duurzaam ondernemen. “En daar zijn we heel trots op.”

Volgens Angelica Gravendijk, secretaris van de stichting Duurzaam Repareren, is de certificering geen branche- maar een marktinitiatief. “En dagelijks komen er nieuwe marktpartijen bij zoals leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars.”

Vorig jaar deed AAS onderzoek naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). “Na het milieulabel van onze lakleverancier hebben we met Duurzaam Repareren een tweede instrument neergezet. We willen fasegewijs een professioneel MVO beleid gaan uitrollen. Daarvoor hebben we volop plannen gemaakt die we in een later stadium zullen communiceren”, aldus Spenkelink.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
AAS repareert alles duurzaam | Fleet&Mobility

AAS repareert alles duurzaam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens directeur Nicole Spenkelink heeft AAS een belangrijke stap gezet op weg naar duurzaam ondernemen. “En daar zijn we heel trots op.”

Volgens Angelica Gravendijk, secretaris van de stichting Duurzaam Repareren, is de certificering geen branche- maar een marktinitiatief. “En dagelijks komen er nieuwe marktpartijen bij zoals leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars.”

Vorig jaar deed AAS onderzoek naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). “Na het milieulabel van onze lakleverancier hebben we met Duurzaam Repareren een tweede instrument neergezet. We willen fasegewijs een professioneel MVO beleid gaan uitrollen. Daarvoor hebben we volop plannen gemaakt die we in een later stadium zullen communiceren”, aldus Spenkelink.