Overig

Laatste update:

Koudstaal (ex-Leasedeal) start adviesbureau

Jan Willem Koudstaal en Jacqueline Kocx zijn een adviesbureau gestart voor leasemaatschappijen. Met het bureau Kocx&Koudstaal willen ze leasemaatschappijen onder andere ondersteunen op het gebied van conceptontwikkeling, automatiseringsprojecten en interimmanagement.
“Wij willen handen leveren, dus niet alleen advies”, aldus Koudstaal. “Bijvoorbeeld op het gebied van it-projecten. Je ziet die bij veel bedrijven stuklopen op het feit dat er in het bedrijf niemand direct verantwoordelijk voor is. Het wordt er immers altijd bij gedaan. Daarom willen wij niet alleen adviseren over het te kiezen van een it-systeem, maar ook de uitvoering en implementatie op ons nemen.”
Koudstaal is geen onbekende in de leasebranche: hiervoor was hij directeur van Prima Car Lease en Leasedeal, de eerste leasemaatschappij met een afrekenmodel op basis van verreden kilometers. Dat bedrijf werd verkocht en ging kort daarna vier jaar geleden failliet. “Ik was te vroeg met het initiatief. Het paste niet binnen de bestaande structuren. Dat is erg jammer, maar dat hoort bij ondernemen. Ik heb er veel van geleerd en die kennis kan ik nu gebruiken.”

Koudstaal is ook oprichter van Car Challenge, dat autoritten over de gehele wereld organiseert.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Koudstaal (ex-Leasedeal) start adviesbureau | Fleet&Mobility

Koudstaal (ex-Leasedeal) start adviesbureau

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koudstaal is ook oprichter van Car Challenge, dat autoritten over de gehele wereld organiseert.