Overig

Laatste update:

Euromaster opent zakelijke webshop

Euromaster opent een webwinkel voor zakelijke klanten. Zij kunnen hier de banden voor hun truck-, personenauto-, en bestelwagenvloot aanschaffen. Ook is het mogelijk online serviceafspraken te maken, bijvoorbeeld voor uitlijnen en balanceren.

Zakelijke klanten kunnen online ook aangeven waar ze de nieuwe banden geleverd en gemonteerd willen krijgen: bij een Euromaster-vestiging of op een andere locatie in Nederland.

Silvia Mijsters, e-business manager bij Euromaster: “We merkten dat zakelijke klanten steeds vaker online aankopen deden in onze webwinkel voor particulieren. Om hen nog beter van dienst te zijn hebben we de webwinkel uitgebreid voor de zakelijke markt.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Euromaster opent zakelijke webshop | Fleet&Mobility

Euromaster opent zakelijke webshop

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zakelijke klanten kunnen online ook aangeven waar ze de nieuwe banden geleverd en gemonteerd willen krijgen: bij een Euromaster-vestiging of op een andere locatie in Nederland.

Silvia Mijsters, e-business manager bij Euromaster: “We merkten dat zakelijke klanten steeds vaker online aankopen deden in onze webwinkel voor particulieren. Om hen nog beter van dienst te zijn hebben we de webwinkel uitgebreid voor de zakelijke markt.”