Overig

Loogman is Erkend Duurzaam

Wasstratenketen Loogman Carwash is sinds begin deze maand Erkend Duurzaam. De zeven wasstraten voldoen daarmee aan de richtlijnen die verbonden zijn aan het certificaat.

Loogman gebruikt in de wasserette biologisch afbreekbare shampoo en hergebruikt waswater. Het vuil dat van auto’s komt wordt opgevangen en door een gecertificeerd bedrijf afgevoerd. Daarnaast investeert het bedrijf in het welzijn van medewerkers en zegt het zelfs 50 procent van zijn omzet ter beschikking te stellen aan lokale verenigingen.

Loogman heeft vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Hoofddorp, Lelystad, Nieuw-Vennep, Rotterdam en Utrecht.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Loogman is Erkend Duurzaam | Fleet&Mobility

Loogman is Erkend Duurzaam

Redactie Redactie

Loogman gebruikt in de wasserette biologisch afbreekbare shampoo en hergebruikt waswater. Het vuil dat van auto’s komt wordt opgevangen en door een gecertificeerd bedrijf afgevoerd. Daarnaast investeert het bedrijf in het welzijn van medewerkers en zegt het zelfs 50 procent van zijn omzet ter beschikking te stellen aan lokale verenigingen.

Loogman heeft vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Hoofddorp, Lelystad, Nieuw-Vennep, Rotterdam en Utrecht.