Overig

Laatste update:

Chevin wint Green Fleet Award

Chevin Fleet Solutions heeft de Green Fleet IT Innovation Award gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan het meest innovatieve it-bedrijf met de focus op fleettechnologie. Het gaat daarbij om onder meer software voor wagenparkbeheer , telematica , route tracking en andere it-gerelateerde transportservices.

Het bedrijf kreeg de award vanwege zijn online software Fleet Wave. Deze dienst maakt het mogelijk om fleetmanagers inzicht te geven in de carbon footprint van hun vloot (per divisie, regio, land, continent) en deze ook te meten.

Aan de hand van deze rapportagetool kunnen corrigerende maatregelen worden genomen. De software beheert ook andere groene initiatieven zoals de Milieu Effect Rapportage , de Brandstof Analyse, de Bestuurders Training, de Poolcar Share functionaliteiten en de Smart Vehicle Replacement tool.

De prijs is gisteren uitgereikt tijdens de Green Fleet Awards-avond in Warwickshire, Engeland.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Chevin wint Green Fleet Award | Fleet&Mobility

Chevin wint Green Fleet Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf kreeg de award vanwege zijn online software Fleet Wave. Deze dienst maakt het mogelijk om fleetmanagers inzicht te geven in de carbon footprint van hun vloot (per divisie, regio, land, continent) en deze ook te meten.

Aan de hand van deze rapportagetool kunnen corrigerende maatregelen worden genomen. De software beheert ook andere groene initiatieven zoals de Milieu Effect Rapportage , de Brandstof Analyse, de Bestuurders Training, de Poolcar Share functionaliteiten en de Smart Vehicle Replacement tool.

De prijs is gisteren uitgereikt tijdens de Green Fleet Awards-avond in Warwickshire, Engeland.