Mobiliteitsoplossingen Overig

Laatste update:

Multi Tank Card wordt mobiliteitspas

Multi Tank Card heeft zijn traditionele tankpas getransformeerd tot mobiliteitskaart. Behalve om brandstof te betalen kan de kaart nu ook worden gebruikt voor openbaar vervoer, OV-fiets, NS-scooter en taxi. Dat maakt de kaartenleverancier bekend.

De bestaande passen kunnen, indien de fleetmanager of leasemaatschappij dit authoriseert, worden gebruikt om het parkeren op straat te betalen. Voor OV-gebruik moeten nieuwe passen worden aangevraagd omdat die van een OV-chip moeten zijn voorzien.

Managementtools
Naast de extra functionaliteiten komt Multi Tank Card met twee wagenparkbeheerapps.

Voor fleetmanagers is het online managementinformatiesysteem MTC Mobility Manager gelanceerd. Via dit systeem kunnen zij aan pashouders toegang verschaffen voor bepaalde kaartdiensten. Het systeem signaleert ook afwijken gedrag waardoor managers tijdig actie kunnen ondernemen.

Met de applicatie MTC Driver Dashboard kunnen pashouders mobiel declaraties invoeren, parkeerkosten op straat betalen en tanklocaties zoeken. Met de app kunnen berijders ook hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot bekijken en vergelijken met dat van andere automobilisten die dezelfde auto rijden.

Geduchte concurrentie
Multi Tank Card is van oudsher de meest gebruikte universele tankkaart, maar heeft er de afgelopen jaren een aantal geduchte concurrenten bij gekregen. Spelers als Travelcard, Mobility Mixx, Radiuz en Xximo bieden al meerdere vervoersopties en ondersteunende fleetmanagementtools. 

Volgens Multi Tank Card-directeur Anno Kamphuis was het nodig de tijd te nemen om tot een kwalitatief product te komen. “We hebben gekeken naar de beste oplossingen en kunnen nu met een aanbod komen waar we onze klanten echt goed mee van dienst zijn. Vooral de managementtools die we lanceren hebben prachtige functionaliteiten die verder gaan dan die van onze concurrenten.” 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Multi Tank Card wordt mobiliteitspas | Fleet&Mobility

Multi Tank Card wordt mobiliteitspas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bestaande passen kunnen, indien de fleetmanager of leasemaatschappij dit authoriseert, worden gebruikt om het parkeren op straat te betalen. Voor OV-gebruik moeten nieuwe passen worden aangevraagd omdat die van een OV-chip moeten zijn voorzien.

Managementtools
Naast de extra functionaliteiten komt Multi Tank Card met twee wagenparkbeheerapps.

Voor fleetmanagers is het online managementinformatiesysteem MTC Mobility Manager gelanceerd. Via dit systeem kunnen zij aan pashouders toegang verschaffen voor bepaalde kaartdiensten. Het systeem signaleert ook afwijken gedrag waardoor managers tijdig actie kunnen ondernemen.

Met de applicatie MTC Driver Dashboard kunnen pashouders mobiel declaraties invoeren, parkeerkosten op straat betalen en tanklocaties zoeken. Met de app kunnen berijders ook hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot bekijken en vergelijken met dat van andere automobilisten die dezelfde auto rijden.

Geduchte concurrentie
Multi Tank Card is van oudsher de meest gebruikte universele tankkaart, maar heeft er de afgelopen jaren een aantal geduchte concurrenten bij gekregen. Spelers als Travelcard, Mobility Mixx, Radiuz en Xximo bieden al meerdere vervoersopties en ondersteunende fleetmanagementtools. 

Volgens Multi Tank Card-directeur Anno Kamphuis was het nodig de tijd te nemen om tot een kwalitatief product te komen. “We hebben gekeken naar de beste oplossingen en kunnen nu met een aanbod komen waar we onze klanten echt goed mee van dienst zijn. Vooral de managementtools die we lanceren hebben prachtige functionaliteiten die verder gaan dan die van onze concurrenten.”