Overig

Laatste update:

Driven Award gelanceerd voor slimme mobiliteitsoplossingen

Er is een nieuwe award in de mobiliteitsbranche: de Driven Award. Bedenkers van slimme mobiliteitsoplossingen kunnen meedoen. Op 1 april 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt.

De jaarlijks terugkerende awarduitreiking werd aangekondigd tijdens het congres ‘Mobiliteit van de toekomst: van triple helix naar gouden vierhoek’ op de Automotive Campus in Helmond.

Innovatief, slim en zichtbaar
Om mee te doen moet een mobiliteitsoplossing innovatief zijn en dus nog niet eerder zijn toegepast. Daarnaast moet het slim zijn, dat houdt volgens de organisatie in dat het een zinvolle meerwaarde biedt voor duurzaamheid, veiligheid, comfort of vlotte verkeersdoorstroming. Het idee moet al daadwerkelijk zijn gerealiseerd en passen binnen de ambities van Helmond als ‘city of smart mobility’.

In de jury zitten afgevaardigden van onder andere de TU Eindhoven, ANWB en de gemeente Helmond. Tot 9 februari kunnen bedrijven zich online aanmelden.
Driven is een initiatief van de gemeente Helmond en is de schakel tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen voor de Automotive Campus. Helmond is de thuisbasis van de Automotive Campus en de stad is inmiddels naar eigen zeggen de ‘city of smart mobility’ en een zogenoemd living lab.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie

Meer lezen over Automotive Campus

Driven Award gelanceerd voor slimme mobiliteitsoplossingen | Fleet&Mobility

Driven Award gelanceerd voor slimme mobiliteitsoplossingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jaarlijks terugkerende awarduitreiking werd aangekondigd tijdens het congres ‘Mobiliteit van de toekomst: van triple helix naar gouden vierhoek’ op de Automotive Campus in Helmond.

Innovatief, slim en zichtbaar
Om mee te doen moet een mobiliteitsoplossing innovatief zijn en dus nog niet eerder zijn toegepast. Daarnaast moet het slim zijn, dat houdt volgens de organisatie in dat het een zinvolle meerwaarde biedt voor duurzaamheid, veiligheid, comfort of vlotte verkeersdoorstroming. Het idee moet al daadwerkelijk zijn gerealiseerd en passen binnen de ambities van Helmond als ‘city of smart mobility’.

In de jury zitten afgevaardigden van onder andere de TU Eindhoven, ANWB en de gemeente Helmond. Tot 9 februari kunnen bedrijven zich online aanmelden.
Driven is een initiatief van de gemeente Helmond en is de schakel tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen voor de Automotive Campus. Helmond is de thuisbasis van de Automotive Campus en de stad is inmiddels naar eigen zeggen de ‘city of smart mobility’ en een zogenoemd living lab.

Meer lezen over Automotive Campus