Overig

Laatste update:

Myjini start spitsmijd-actie in Rotterdam

De pay-how-you-drive-dienst Myjini is vandaag gelanceerd. In het hele land kunnen mensen met goed rijgedrag voordeel verdienen op verzekering en brandstof. En in Rotterdam kunnen forenzen daarnaast incentives verdienen door de spits te mijden.

Alle deelnemers aan Myjini rijden met een plug-in connector in hun auto. Die meet bijvoorbeeld de gereden tijdstippen en het rem- en acceleratiegedrag. Deze gegevens zijn alleen inzichtelijk voor de gebruiker, via een persoonlijk online dashboard.

Verantwoord rijgedrag – rustig remmen en accelereren, spits mijden, niet ’s nachts rijden – leveren Jini’s op, een soort spaarpunten. Deze kunnen worden ingeleverd voor korting op de Myjini verzekeringspremie of op brandstof met de Myjini tankpas.

Met de brandstofkaart kan worden getankt bij Shell-stations. De korting kan oplopen tot 15 cent per liter. Bij de verzekering, die samen met Allsecur is opgezet, kan tot 25 procent korting op de premie worden opgebouwd.

Spits mijden in Rotterdam
In de regio Rotterdam kunnen forenzen met Myjini sparen voor incentives als ze de spits mijden. Hiervoor werkt Myjini samen met De Verkeersonderneming Rotterdam. Forenzen ontvangen tweehonderd Jini’s per gemeden spits, dat is het equivalent van 44 euro. De gespaarde Jini’s kunnen in de webshop worden ingeleverd voor bonnen en cadeautjes.

Myjini is in gesprek met sponsoren om ook in andere regio’s spits mijden te belonen. Ook is de dienst in gesprek met bedrijven voor een zakelijke invulling van Myjini.

Dirk Grevink, directeur van het bedrijf achter Myjini BNV Mobility, presenteerde in november vorig jaar tijdens het Fleet Event het concept van Myjini. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Myjini start spitsmijd-actie in Rotterdam | Fleet&Mobility

Myjini start spitsmijd-actie in Rotterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle deelnemers aan Myjini rijden met een plug-in connector in hun auto. Die meet bijvoorbeeld de gereden tijdstippen en het rem- en acceleratiegedrag. Deze gegevens zijn alleen inzichtelijk voor de gebruiker, via een persoonlijk online dashboard.

Verantwoord rijgedrag – rustig remmen en accelereren, spits mijden, niet ’s nachts rijden – leveren Jini’s op, een soort spaarpunten. Deze kunnen worden ingeleverd voor korting op de Myjini verzekeringspremie of op brandstof met de Myjini tankpas.

Met de brandstofkaart kan worden getankt bij Shell-stations. De korting kan oplopen tot 15 cent per liter. Bij de verzekering, die samen met Allsecur is opgezet, kan tot 25 procent korting op de premie worden opgebouwd.

Spits mijden in Rotterdam
In de regio Rotterdam kunnen forenzen met Myjini sparen voor incentives als ze de spits mijden. Hiervoor werkt Myjini samen met De Verkeersonderneming Rotterdam. Forenzen ontvangen tweehonderd Jini’s per gemeden spits, dat is het equivalent van 44 euro. De gespaarde Jini’s kunnen in de webshop worden ingeleverd voor bonnen en cadeautjes.

Myjini is in gesprek met sponsoren om ook in andere regio’s spits mijden te belonen. Ook is de dienst in gesprek met bedrijven voor een zakelijke invulling van Myjini.

Dirk Grevink, directeur van het bedrijf achter Myjini BNV Mobility, presenteerde in november vorig jaar tijdens het Fleet Event het concept van Myjini.