Overig

Laatste update:

Autop neemt Autorent Bastiaans in Heerlen over

Verhuurbedrijf Autop neemt met ingang van april Autorent Bastiaans in Heerlen over. Door de overname groeit Autop naar vier vestigingen in Limburg.

Dat meldt het bedrijf. 

Autop had al vestigingen in Roermond en Sittard en nam in september 2014 de verhuuractiviteiten van Princen in Weert over. Erik Claes, directeur Autop: “Door de overname van de activiteiten van Autorent Bastiaans is het grootste deel van Limburg nu afgedekt. 

Autoverhuur Bastiaans werd in 1950 opgericht door Jean Bastiaans sr. Zoon Jean Bastiaans nam in 1997 de zaak over: “Na vele jaren met plezier onze klanten te hebben bediend, geef ik nu het stokje door aan Erik Claes. Het bedrijf is bij hem in goede handen.” 

Alle medewerkers gaan mee over naar Autop. De komende twee jaar blijft Autop in Heerlen gevestigd.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Autop neemt Autorent Bastiaans in Heerlen over | Fleet&Mobility

Autop neemt Autorent Bastiaans in Heerlen over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf. 

Autop had al vestigingen in Roermond en Sittard en nam in september 2014 de verhuuractiviteiten van Princen in Weert over. Erik Claes, directeur Autop: “Door de overname van de activiteiten van Autorent Bastiaans is het grootste deel van Limburg nu afgedekt. 

Autoverhuur Bastiaans werd in 1950 opgericht door Jean Bastiaans sr. Zoon Jean Bastiaans nam in 1997 de zaak over: “Na vele jaren met plezier onze klanten te hebben bediend, geef ik nu het stokje door aan Erik Claes. Het bedrijf is bij hem in goede handen.” 

Alle medewerkers gaan mee over naar Autop. De komende twee jaar blijft Autop in Heerlen gevestigd.