Overig

Laatste update:

Garantiebewijs schadeherstel uitgebreid met Ford

Focwa breidt uit met Ford merkgarantiebewijs. (Foto: Shutterstock)

Schadeherstellers met een Ford merkerkenning kunnen nu ook het digitale merkgarantiebewijs van dit merk meegeven aan de consument.

Herstellers die zijn aangesloten bij Focwa of Bovag en een Ford merkerkenning hebben, kunnen vanaf vandaag een digitaal merkerkend garantiebewijs aan de consument meegeven van Ford. Focwa meldt dit vandaag in een persbericht. Bovag publiceert dit in zijn nieuwsbrief aan de leden.

Voor de merken VW (personenauto’s en bedrijfswagens), Audi, Seat, Skoda, Opel, Mazda, Renault, Dacia, Opel, Nissan en Hyundai bestond deze mogelijkheid al. Aan dit rijtje is nu dus Ford toegevoegd. De uitgifte van het merkengarantiebewijs is vooral bedoeld als extra service voor de consument, maar wordt, volgens Focwa, ook steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers. Op dit moment zijn zowel Bovag Schadeherstel als Focwa nog in gesprek met meerdere merkorganisaties over de uitgifte van een merkgarantiebewijs.  

Bovag en Focwa hanteren sinds oktober vorig jaar dezelfde branchenormering voor schadeherstel.Eén kwaliteitsnorm, twee brancheverenigingen. Lees hier hoe Bovag en Focwa tot één norm kwamen.

Een jaar geleden opende Focwa een speciaal steunpunt voor merkerkenning om de leden wegwijs te maken rondom dit onderwerp.

Garantiebewijs schadeherstel uitgebreid met Ford | Fleet&Mobility

Garantiebewijs schadeherstel uitgebreid met Ford

 Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Focwa breidt uit met Ford merkgarantiebewijs. (Foto: Shutterstock)

Herstellers die zijn aangesloten bij Focwa of Bovag en een Ford merkerkenning hebben, kunnen vanaf vandaag een digitaal merkerkend garantiebewijs aan de consument meegeven van Ford. Focwa meldt dit vandaag in een persbericht. Bovag publiceert dit in zijn nieuwsbrief aan de leden.

Voor de merken VW (personenauto’s en bedrijfswagens), Audi, Seat, Skoda, Opel, Mazda, Renault, Dacia, Opel, Nissan en Hyundai bestond deze mogelijkheid al. Aan dit rijtje is nu dus Ford toegevoegd. De uitgifte van het merkengarantiebewijs is vooral bedoeld als extra service voor de consument, maar wordt, volgens Focwa, ook steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers. Op dit moment zijn zowel Bovag Schadeherstel als Focwa nog in gesprek met meerdere merkorganisaties over de uitgifte van een merkgarantiebewijs.  

Bovag en Focwa hanteren sinds oktober vorig jaar dezelfde branchenormering voor schadeherstel.Eén kwaliteitsnorm, twee brancheverenigingen. Lees hier hoe Bovag en Focwa tot één norm kwamen.

Een jaar geleden opende Focwa een speciaal steunpunt voor merkerkenning om de leden wegwijs te maken rondom dit onderwerp.