Personenauto's

Laatste update:

Athlon-rijders met ruitschade naar Kwik-Fit

Klanten van Athlon Car Lease kunnen nu ook voor autoruitvervanging- en reparatie terecht bij Kwik-Fit.

In de keuze voor Kwik-Fit speelt volgens fleetsales director Pieter Bikker mee dat het bedrijf sinds vorig jaar met het calculatiesysteem Audatex werkt. “Audatex is een dienst van ABZ en biedt de verzekerings- en schadesector calculatiemethodes voor het vaststellen van schadebedragen bij autoruitschade. Kwik-Fit is de eerste glasketen die van het systeem gebruikmaakt.”

Voor Jeroen Geenen, senior vicepresident operations van Athlon Car Lease, is dit ook verder een logische ontwikkeling: “Onze rijders kunnen al meer dan tien jaar bij Kwik-Fit terecht voor reparatie, onderhoud en banden, en nu dus ook voor ruitreparatie”.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Athlon-rijders met ruitschade naar Kwik-Fit | Fleet&Mobility

Athlon-rijders met ruitschade naar Kwik-Fit

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de keuze voor Kwik-Fit speelt volgens fleetsales director Pieter Bikker mee dat het bedrijf sinds vorig jaar met het calculatiesysteem Audatex werkt. “Audatex is een dienst van ABZ en biedt de verzekerings- en schadesector calculatiemethodes voor het vaststellen van schadebedragen bij autoruitschade. Kwik-Fit is de eerste glasketen die van het systeem gebruikmaakt.”

Voor Jeroen Geenen, senior vicepresident operations van Athlon Car Lease, is dit ook verder een logische ontwikkeling: “Onze rijders kunnen al meer dan tien jaar bij Kwik-Fit terecht voor reparatie, onderhoud en banden, en nu dus ook voor ruitreparatie”.