Personenauto's

Laatste update:

Wie wordt Mobiliteitsmanager van het Jaar?

De verkiezing Fleetmanager van het Jaar, onderdeel van het Fleetmanagement Congres van Heliview, heeft een nieuwe naam: Mobiliteitsmanager van het Jaar. De verkiezing is deze week gestart.

Op 30 mei 2013 wordt tijdens het congres Fleetmanagement de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. “Omdat de trend in de markt is naar een meer integrale benadering van mobiliteit, is de Fleetmanager van het Jaar award omgedoopt tot de Mobiliteitsmanager van het Jaar award”, zegt organisator Stijn van den Broek.

Kandidaat? Wilt u kans maken op deze award of kent u een wagenparkbeheerder die zich in de afgelopen jaren heeft onderscheiden, dan kunt u zich nog tot 4 april 2013 aanmelden bij de organisatie. U doet dit door een e-mail te sturen naar stijn.van.den.broek@heliview.nl.

De genomineerden worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Nanda Cousijn (Diemermere), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF).

In 2012 ging de award naar Ronald de Hoog, fleetmanager van Cofely Nederland. De award wordt tijdens het congres Fleetmanagement op donderdag 30 mei uitgereikt in het Nieuwegein Business Center. Voor meer informatie of om u in te schrijven voor het evenement, klik hier.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Wie wordt Mobiliteitsmanager van het Jaar? | Fleet&Mobility

Wie wordt Mobiliteitsmanager van het Jaar?

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op 30 mei 2013 wordt tijdens het congres Fleetmanagement de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. “Omdat de trend in de markt is naar een meer integrale benadering van mobiliteit, is de Fleetmanager van het Jaar award omgedoopt tot de Mobiliteitsmanager van het Jaar award”, zegt organisator Stijn van den Broek.

Kandidaat? Wilt u kans maken op deze award of kent u een wagenparkbeheerder die zich in de afgelopen jaren heeft onderscheiden, dan kunt u zich nog tot 4 april 2013 aanmelden bij de organisatie. U doet dit door een e-mail te sturen naar stijn.van.den.broek@heliview.nl.

De genomineerden worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Nanda Cousijn (Diemermere), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF).

In 2012 ging de award naar Ronald de Hoog, fleetmanager van Cofely Nederland. De award wordt tijdens het congres Fleetmanagement op donderdag 30 mei uitgereikt in het Nieuwegein Business Center. Voor meer informatie of om u in te schrijven voor het evenement, klik hier.