Personenauto's

Laatste update:

ALD Automotive bundelt mobiliteitsconcepten

Ruim de helft (56%) van de bedrijven kijkt naast de leaseauto naar het inzetten van alternatieve mobiliteitsconcepten zoals ov-/mobiliteitskaarten en budgetten. Dat meldt leasemaatschappij ALD Automotive op basis van een rondvraag onder 500 van haar klanten.

Van de respondenten zegt 31% actief in te zetten op het terugbrengen van zakelijke autokilometers, en 33% overweegt dit te doen. Bijna tweederde (63%) van de bedrijven zegt dat de mobiliteitsbehoeftes van zijn medewerkers veranderen.

ALD Automotive lanceert deze week ALD Newmobility, een bedrijfsonderdeel dat bestaande en nieuwe klanten van ALD gaat adviseren en begeleiden bij het aanpassen van hun mobiliteitsinvulling. Lees meer hierover in het interview met directeur Carel Bal in Fleetmotive 2 die deze week verschijnt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ALD Automotive bundelt mobiliteitsconcepten | Fleet&Mobility

ALD Automotive bundelt mobiliteitsconcepten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de respondenten zegt 31% actief in te zetten op het terugbrengen van zakelijke autokilometers, en 33% overweegt dit te doen. Bijna tweederde (63%) van de bedrijven zegt dat de mobiliteitsbehoeftes van zijn medewerkers veranderen.

ALD Automotive lanceert deze week ALD Newmobility, een bedrijfsonderdeel dat bestaande en nieuwe klanten van ALD gaat adviseren en begeleiden bij het aanpassen van hun mobiliteitsinvulling. Lees meer hierover in het interview met directeur Carel Bal in Fleetmotive 2 die deze week verschijnt.