Personenauto's

Laatste update:

Accenture wint ALD Mobility Award

Accenture heeft dit jaar de ALD Mobility Award gewonnen. Dat is zojuist bekend gemaakt tijdens het relatie-evenement Route ‘13 van ALD Automotive, dat dit jaar werd gehouden bij autofabrikant Donkervoort in Lelystad.

Het is de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt. Accenture won van Eneco en PGGM. De jury, bestaande uit futurist Tony Bosma, mobiliteitsadviseur Arnold Helfrich en ALD Automotive-directeur Carel Bal, kozen Accenture als winnaar omdat het bedrijf zichtbaar goede resultaten heeft geboekt met zijn mobiliteitsbeleid.

Sinds 2009 werkt het bedrijf met mobiliteitsbudgetten, waarbij relatief veel gebruik wordt gemaakt van ov en elektrische auto’s. Medewerkers kunnen hun mobiliteitsmodaliteiten iedere drie maanden wisselen en budget dat ze overhouden kunnen ze inwisselen voor beloningen.

“Wat ons als jury aansprak was de flexibiliteit en vrijheid voor werknemers van het beleid”, vertelt Bal. “We willen met deze prijs aandacht schenken aan innovatieve vormen van mobiliteitsbeleid.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Accenture wint ALD Mobility Award | Fleet&Mobility

Accenture wint ALD Mobility Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt. Accenture won van Eneco en PGGM. De jury, bestaande uit futurist Tony Bosma, mobiliteitsadviseur Arnold Helfrich en ALD Automotive-directeur Carel Bal, kozen Accenture als winnaar omdat het bedrijf zichtbaar goede resultaten heeft geboekt met zijn mobiliteitsbeleid.

Sinds 2009 werkt het bedrijf met mobiliteitsbudgetten, waarbij relatief veel gebruik wordt gemaakt van ov en elektrische auto’s. Medewerkers kunnen hun mobiliteitsmodaliteiten iedere drie maanden wisselen en budget dat ze overhouden kunnen ze inwisselen voor beloningen.

“Wat ons als jury aansprak was de flexibiliteit en vrijheid voor werknemers van het beleid”, vertelt Bal. “We willen met deze prijs aandacht schenken aan innovatieve vormen van mobiliteitsbeleid.”