Personenauto's

Laatste update:

Overbelading grootste veroorzaker vakantiepech

Vermogensverlies van de motor is de grootste veroorzaker van autopech over de grens. Op de tweede plaats staat een lekke band en op drie accuproblemen. Dat blijkt uit onderzoek van ALD Automotive.

Vorig jaar stond vermogensverlies nog op de derde plek en in de top-10 meestvoorkomende pechgevallen in eigen land komt het euvel helemaal niet voor. Volgens de leasemaatschappij is de opkomst van deze pechveroorzaker te verklaren doordat mensen steeds vaker voor een auto met kleine motorinhoud kiezen en die op vakantie overbelasten.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Overbelading grootste veroorzaker vakantiepech | Fleet&Mobility

Overbelading grootste veroorzaker vakantiepech

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorig jaar stond vermogensverlies nog op de derde plek en in de top-10 meestvoorkomende pechgevallen in eigen land komt het euvel helemaal niet voor. Volgens de leasemaatschappij is de opkomst van deze pechveroorzaker te verklaren doordat mensen steeds vaker voor een auto met kleine motorinhoud kiezen en die op vakantie overbelasten.