Personenauto's

Laatste update:

Dierendagnieuws: Renault voor geleidehonden

Renault Nederland heeft vandaag een elektrisch aangedreven Renault Kangoo ZE overhandigd aan KNGF Geleidehonden. Het opleidingen centrum krijgt een jaar beschikking over het voertuig om geleidehondenbazen voor te bereiden in het omgaan met elektrische auto’s.

Omdat elektrische voertuigen vrijwel geluidloos rijden, is het voor instructeurs belangrijk te weten hoe mensen met een visuele beperking hier in het verkeer het beste mee om kunnen gaan. “We zijn Renault Nederland zeer erkentelijk dat de organisatie deze elektrische Kangoo beschikbaar stelt. Hierdoor kunnen we nadenken over hoe onze cliënten zich moeten voorbereiden op de toekomst met steeds meer elektrische auto’s”, zegt Ellen Greve, directeur van KNGF Geleidehonden.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Dierendagnieuws: Renault voor geleidehonden | Fleet&Mobility

Dierendagnieuws: Renault voor geleidehonden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Omdat elektrische voertuigen vrijwel geluidloos rijden, is het voor instructeurs belangrijk te weten hoe mensen met een visuele beperking hier in het verkeer het beste mee om kunnen gaan. “We zijn Renault Nederland zeer erkentelijk dat de organisatie deze elektrische Kangoo beschikbaar stelt. Hierdoor kunnen we nadenken over hoe onze cliënten zich moeten voorbereiden op de toekomst met steeds meer elektrische auto’s”, zegt Ellen Greve, directeur van KNGF Geleidehonden.