Personenauto's

Laatste update:

Hertz verkoopt huurders internet

Autoverhuurder Hertz biedt klanten vanaf vandaag een mobiele internetverbinding in combinatie met een huurauto.

Per hotspot kunnen vijf tot acht apparaten zoals een laptop, tablet of smartphone worden verbonden. Klanten kunnen onbeperkt gebruik maken van data en tot 21Mbps surfen op het web. Voor een gemiddelde prijs van 12,50 euro per dag.

Lees verder op Automotive.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hertz verkoopt huurders internet | Fleet&Mobility

Hertz verkoopt huurders internet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Per hotspot kunnen vijf tot acht apparaten zoals een laptop, tablet of smartphone worden verbonden. Klanten kunnen onbeperkt gebruik maken van data en tot 21Mbps surfen op het web. Voor een gemiddelde prijs van 12,50 euro per dag.

Lees verder op Automotive.