Personenauto's

Laatste update:

Schadeketens zetten druk op Focwa

De grootste schadeketens van ons land, waaronder Care, ABS, ASN, Schadenet en AHG, hebben de Focwa gevraagd om met een actieplan te komen. In dit actieplan moet staan hoe de branchevereniging de belangen van de ketens en diens leden beter kan behartigen. Dat meldt Automotive Management.

Schadeketen ASN heeft in een brief aan zijn leden gevraagd om het hoofdkantoor te machtigen om namens hen met de Focwa te mogen onderhandelen – met de mogelijkheid om namens hen het lidmaatschap op te zeggen als Focwa en de keten er niet uitkomen. In de brief staat onder meer dat “de discussie over de toegevoegde waarde van de Focwa lijkt om te slaan in de beslissing om daadwerkelijk uit te treden”. Dit zou dan betekenen dat er vanaf 1 januari 2015 een alternatief moet zijn gevonden.

Lees verder op Automotive Management

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Schadeketens zetten druk op Focwa | Fleet&Mobility

Schadeketens zetten druk op Focwa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schadeketen ASN heeft in een brief aan zijn leden gevraagd om het hoofdkantoor te machtigen om namens hen met de Focwa te mogen onderhandelen – met de mogelijkheid om namens hen het lidmaatschap op te zeggen als Focwa en de keten er niet uitkomen. In de brief staat onder meer dat “de discussie over de toegevoegde waarde van de Focwa lijkt om te slaan in de beslissing om daadwerkelijk uit te treden”. Dit zou dan betekenen dat er vanaf 1 januari 2015 een alternatief moet zijn gevonden.

Lees verder op Automotive Management