Personenauto's

Laatste update:

Mercedes-Benz Antos pakt Olsthoorn in

Olsthoorn Verpakkingen in Maasdijk heeft twee exemplaren van de nieuwe Mercedes-Benz Antos in gebruik genomen. Mercedes-Benz Maasdijk heeft de trucks, die gebruikt worden voor het vervoer van verpakkingsmaterialen voor bloemen en planten, geleverd.

De bakwagens zijn voorzien van een 270 Pk sterke Euro 6 motor en een Powershift automatische versnellingsbak. De firma Burgers uit Aalsmeer heeft de 9,70 meter lange laadbak geleverd.

“We hebben gekozen voor Mercedes-Benz vanwege het gunstige brandstofverbruik, de souplesse van het rijden, de betrouwbaarheid en de uitstraling,” aldus Boudewijn Olsthoorn. “Daarnaast levert de truckvestiging in Maasdijk echt maatwerk. Zo is de achteruitrijcamera aangesloten op het navigatiesysteem. Dit is extra veilig en gemakkelijk voor de chauffeur.”

Ook zijn er vijf extra LED werklampen op de trucks gemonteerd, waardoor er gemakkelijker n het donker kan worden gemanoeuvreerd op de soms smalle lanen bij kwekers. Olsthoorn: “Uit dit soort zaken blijkt dat men echt met de ondernemer meedenkt.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mercedes-Benz Antos pakt Olsthoorn in | Fleet&Mobility

Mercedes-Benz Antos pakt Olsthoorn in

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bakwagens zijn voorzien van een 270 Pk sterke Euro 6 motor en een Powershift automatische versnellingsbak. De firma Burgers uit Aalsmeer heeft de 9,70 meter lange laadbak geleverd.

“We hebben gekozen voor Mercedes-Benz vanwege het gunstige brandstofverbruik, de souplesse van het rijden, de betrouwbaarheid en de uitstraling,” aldus Boudewijn Olsthoorn. “Daarnaast levert de truckvestiging in Maasdijk echt maatwerk. Zo is de achteruitrijcamera aangesloten op het navigatiesysteem. Dit is extra veilig en gemakkelijk voor de chauffeur.”

Ook zijn er vijf extra LED werklampen op de trucks gemonteerd, waardoor er gemakkelijker n het donker kan worden gemanoeuvreerd op de soms smalle lanen bij kwekers. Olsthoorn: “Uit dit soort zaken blijkt dat men echt met de ondernemer meedenkt.”