Personenauto's

Laatste update:

Hoe verandert uw mobiliteitsbeleid?

De komst van nieuwe mobiliteitsvormen, zoals autodelen en multimodale reisplanners, zorgen ervoor dat zakelijk wagenpark- en mobiliteitsbeheer razendsnel veranderen. Het internationale Smart Mobility Management Magazine en Frost & Sullivan starten een internationaal onderzoek naar hoe deze en andere trends het mobiliteitslandschap in Europa beïnvloeden.

“Wij denken dat dit het juiste moment is om te investeren in een vergaand onderzoek om zo beter te begrijpen wat de wensen, uitdagingen en kansen zijn voor zakelijke mobiliteitsoplossingen”, aldus Graeme Banister, directeur consulting, automotive en transport bij Frost & Sullivan.

Fleetmanagers kunnen online de enquête invullen. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Deelnemers ontvangen – wanneer het onderzoek is afgerond – van Frost & Sullivan gratis de executive summary van de uitkomsten.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hoe verandert uw mobiliteitsbeleid? | Fleet&Mobility

Hoe verandert uw mobiliteitsbeleid?

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wij denken dat dit het juiste moment is om te investeren in een vergaand onderzoek om zo beter te begrijpen wat de wensen, uitdagingen en kansen zijn voor zakelijke mobiliteitsoplossingen”, aldus Graeme Banister, directeur consulting, automotive en transport bij Frost & Sullivan.

Fleetmanagers kunnen online de enquête invullen. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Deelnemers ontvangen – wanneer het onderzoek is afgerond – van Frost & Sullivan gratis de executive summary van de uitkomsten.