Personenauto's

Laatste update:

Ecomobiel verwacht opnieuw groei

De vakbeurs Ecomobiel verwacht dit jaar vijfduizend bezoekers. Dat zouden er duizend meer zijn dan vorig jaar. “We verwachten te groeien omdat de aandacht voor elektrisch vervoer, van bezit naar gebruik, mobiliteitsbudgetten en groenere brandstoffen toeneemt”, zegt organisator Paul Jan Jacobs (foto) in Fleet&Mobility nummer 3, die vandaag verschijnt.

In tegenstelling tot in de beginperiode van de beurs, toen elektrisch vervoer nog een nieuwigheid op zich was, richt de beurs zich nu op een praktische invulling van duurzame mobiliteit. “Denk aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen of de ideale mobiliteitsmix samen te stellen”, aldus Jacobs.

`s Ochtends is er de ontbijtsessie `Smarter Mobility` onder leiding van Jelle Heidstra, directeur van Mobility Media. Sprekers zijn Erik Wijbenga (manager commercie Fleet Support) en Ewald Breunesse (manager energie transities bij Shell).

Natuurlijk is er nog altijd volop aandacht voor auto`s: zo kunnen bezoekers op een speciaal gebouwd circuit de waterstof-Hyundai ix35 FCEV (Fuel Cell Elektric Vehicle) testen.

De vakbeurs Ecomobiel vindt plaats op 7 en 8 oktober in Ahoy` Rotterdam. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Ecomobiel verwacht opnieuw groei | Fleet&Mobility

Ecomobiel verwacht opnieuw groei

Redactie Redactie
• Laatste update:

In tegenstelling tot in de beginperiode van de beurs, toen elektrisch vervoer nog een nieuwigheid op zich was, richt de beurs zich nu op een praktische invulling van duurzame mobiliteit. “Denk aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen of de ideale mobiliteitsmix samen te stellen”, aldus Jacobs.

`s Ochtends is er de ontbijtsessie `Smarter Mobility` onder leiding van Jelle Heidstra, directeur van Mobility Media. Sprekers zijn Erik Wijbenga (manager commercie Fleet Support) en Ewald Breunesse (manager energie transities bij Shell).

Natuurlijk is er nog altijd volop aandacht voor auto`s: zo kunnen bezoekers op een speciaal gebouwd circuit de waterstof-Hyundai ix35 FCEV (Fuel Cell Elektric Vehicle) testen.

De vakbeurs Ecomobiel vindt plaats op 7 en 8 oktober in Ahoy` Rotterdam.