Personenauto's

Nieuwe MAN bus voor SC Cambuur

SC Cambuur heeft een nieuwe, luxe spelersbus in ontvangst genomen. Het voetbalelftal uit Leeuwarden zal voortaan arrivieren in een MAN Lion’s Coach. De oude spelersbus had al bijna een miljoen kilometer op de teller staan.

De nieuwe bus is voorzien van zeer comfortabele stoelen, indirecte verlichting, donkergetinte dakramen, led-leeslampjes en twee 19-inch TFT-schermen. Verder zijn er vier tafels in de bus geplaatst, en is hij voorzien van 220 volt stopcontacten, draadloos internet en televisie met Digitenne.

Behalve de spelers, reist ook de chauffeur comfortabel. Vanaf het multifunctionele stuurwiel met geïntegreerde toetsen bedient hij de Multimedia Coach met navigatiefunctie.

De koppelsterke D20 Common Rail-dieselmotor met 400 pk vermogen voldoet aan de Euro 6-emissienorm. Verder is de MAN Lion’s Coach standaard voorzien van een elektronisch remsysteem EBS, ASR, ESP en MAN BrakeMatic.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Nieuwe MAN bus voor SC Cambuur | Fleet&Mobility

Nieuwe MAN bus voor SC Cambuur

Redactie Redactie

De nieuwe bus is voorzien van zeer comfortabele stoelen, indirecte verlichting, donkergetinte dakramen, led-leeslampjes en twee 19-inch TFT-schermen. Verder zijn er vier tafels in de bus geplaatst, en is hij voorzien van 220 volt stopcontacten, draadloos internet en televisie met Digitenne.

Behalve de spelers, reist ook de chauffeur comfortabel. Vanaf het multifunctionele stuurwiel met geïntegreerde toetsen bedient hij de Multimedia Coach met navigatiefunctie.

De koppelsterke D20 Common Rail-dieselmotor met 400 pk vermogen voldoet aan de Euro 6-emissienorm. Verder is de MAN Lion’s Coach standaard voorzien van een elektronisch remsysteem EBS, ASR, ESP en MAN BrakeMatic.