Personenauto's

Laatste update:

Tweedaagse cursus elektrisch vervoer

Eind volgende maand vindt er een masterclass plaats over elektrisch vervoer. Tijdens de tweedaagse cursus doen overheden en bedrijven kennis op over de financiële, organisatorische en bestuurlijke aspecten van elektrisch vervoer.

Onder meer de TU Eindhoven, TU Delft, TNO, Hogeschool Rotterdam, RVO, ING, EVConsult en het ministerie van Economische Zaken verzorgen lezingen.

De masterclass maakt deelnemers volgens de organisator volwaardige gesprekspartners in duurzame mobiliteit. In het lesprogramma is onder meer aandacht voor laadinfrastructuur, duurzame brandstoffenmix, multimodaal vervoer, bestuurlijke aspecten op lokaal, nationaal en Europees niveau, publiek-private samenwerking, financiering, techniek, luchtkwaliteit, klimaat, koppeling aan de energietransitie, smart grids, het verdienpotentieel van elektrisch vervoer en duurzaam, innovatiegericht aanbesteden.

Deelname kost tussen de 500 en 1.100 euro. Het programma bekijken en aanmelden kan via de site van organisator D-incert.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Tweedaagse cursus elektrisch vervoer | Fleet&Mobility

Tweedaagse cursus elektrisch vervoer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder meer de TU Eindhoven, TU Delft, TNO, Hogeschool Rotterdam, RVO, ING, EVConsult en het ministerie van Economische Zaken verzorgen lezingen.

De masterclass maakt deelnemers volgens de organisator volwaardige gesprekspartners in duurzame mobiliteit. In het lesprogramma is onder meer aandacht voor laadinfrastructuur, duurzame brandstoffenmix, multimodaal vervoer, bestuurlijke aspecten op lokaal, nationaal en Europees niveau, publiek-private samenwerking, financiering, techniek, luchtkwaliteit, klimaat, koppeling aan de energietransitie, smart grids, het verdienpotentieel van elektrisch vervoer en duurzaam, innovatiegericht aanbesteden.

Deelname kost tussen de 500 en 1.100 euro. Het programma bekijken en aanmelden kan via de site van organisator D-incert.