Personenauto's

Leaseprof start bandentak

De universele garageketen Leaseprof is een bandenserviceketen gestart. Zo`n 45 bedrijven zijn van start gegaan onder de naam Bandenprof bandenservice aan te bieden. De helft van deze bedrijven doen de werkzaameheden naast hun Leaseprof-activiteiten. 

Zowel zakelijk rijders als particulieren kunnen bij de keten terecht. Voor Bandenprof-deelnemers gelden dezelfde kwaliteits- en serviceafspraken als voor Leaseprof-bedrijven. “We stellen hoge eisen aan het kennisniveau van de bedrijven, zowel op het gebied van techniek als de omgang met klanten. Via een samenwerking met externe partijen bieden we ook trainingen aan”, aldus Raymond Uijtendaal tegen Automotive Werkplaats

Een aantal van de Bandenprof-bedrijven zijn voormalig Point S-bedrijven. Bij een aantal leden van deze bandenserviceketen bestond ontevredenheid met de aansturing vanuit het hoofdkantoor waarna zij opstapten.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseprof start bandentak | Fleet&Mobility

Leaseprof start bandentak

Redactie Redactie

Zowel zakelijk rijders als particulieren kunnen bij de keten terecht. Voor Bandenprof-deelnemers gelden dezelfde kwaliteits- en serviceafspraken als voor Leaseprof-bedrijven. “We stellen hoge eisen aan het kennisniveau van de bedrijven, zowel op het gebied van techniek als de omgang met klanten. Via een samenwerking met externe partijen bieden we ook trainingen aan”, aldus Raymond Uijtendaal tegen Automotive Werkplaats

Een aantal van de Bandenprof-bedrijven zijn voormalig Point S-bedrijven. Bij een aantal leden van deze bandenserviceketen bestond ontevredenheid met de aansturing vanuit het hoofdkantoor waarna zij opstapten.