Personenauto's

Laatste update:

MBDB wordt Van Pro Center

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) is gecertificeerd als Van Pro Center. De dealergroep voldoet aan de eisen die Mercedes-Benz stelt aan bedrijven om bestelwagenklanten optimaal te kunnen bedienen.

MBDB heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. Zij bieden klanten met een bestelwagenpark extra diensten aan. Zo hebben ze het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er dedicated verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouwexpertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden.

Wanneer de bestelwagen in de werkplaats staat is er een alternatief voertuig beschikbaar zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft. En men kan gebruik maken van de haal- en brengservice van de dealer.

Het concept Van Pro Center wordt door de fabrikant in heel Europa uitgerold.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
MBDB wordt Van Pro Center | Fleet&Mobility

MBDB wordt Van Pro Center

Redactie Redactie
• Laatste update:

MBDB heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. Zij bieden klanten met een bestelwagenpark extra diensten aan. Zo hebben ze het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er dedicated verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouwexpertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden.

Wanneer de bestelwagen in de werkplaats staat is er een alternatief voertuig beschikbaar zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft. En men kan gebruik maken van de haal- en brengservice van de dealer.

Het concept Van Pro Center wordt door de fabrikant in heel Europa uitgerold.