Personenauto's

Mivar bouwt onderhoudsprogramma voor Athlon

De Mivar Group heeft voor leasemaatschappij Athlon een systeem ontwikkeld waarmee de leasemaatschappij reparatie- en onderhoudsaanvragen direct kan toetsen op basis van de originele fabrieksgegevens van autofabrikanten. Dat meldt de Mivar Group aan Automotive.

Het gaat om een speciale versie van het programma Mi Check. Het verschil met de reguliere versie is dat in deze `request`-variant de communicatie- en autorisatiefunctie tussen autobedrijf en leasemaatschappij is weggelaten. Alle data van het programma is wel aanwezig. “Athlon werkt met ROB-Net voor de communicatie en autorisatie”, legt Chris Kimman, directeur Mivar Group uit. “Omdat de originele fabrieksdata niet in ROB-Net zit, zochten ze de samenwerking met ons.”

Op de foto Emiel van Onzenoort, directeur business support bij Athlon (links) en Chris Kimman, directeur Mivar Group.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mivar bouwt onderhoudsprogramma voor Athlon | Fleet&Mobility

Mivar bouwt onderhoudsprogramma voor Athlon

Redactie Redactie

Het gaat om een speciale versie van het programma Mi Check. Het verschil met de reguliere versie is dat in deze `request`-variant de communicatie- en autorisatiefunctie tussen autobedrijf en leasemaatschappij is weggelaten. Alle data van het programma is wel aanwezig. “Athlon werkt met ROB-Net voor de communicatie en autorisatie”, legt Chris Kimman, directeur Mivar Group uit. “Omdat de originele fabrieksdata niet in ROB-Net zit, zochten ze de samenwerking met ons.”

Op de foto Emiel van Onzenoort, directeur business support bij Athlon (links) en Chris Kimman, directeur Mivar Group.